Halloween planering

Hallo! Ska ha halloween disco för småbarn för att samla in pengar till klassresa. Får inte vara för läskig. Masker och clowner är förbjudet :/ Men vad tycker ni om detta? Ska jag ha spetsiga tänder istället? Lägga till lite blod som rinner från ögonen??? Love halloween!!! <3



Tips på kläder till detta???

Pusselipöss!

Allåååh

Tjena har varit i skolan idag (var det igår också)... Jag är så glad alltså! Fick A på engelska presentationen så kanske äntligen får mitt A i engelska! :D (har haft B i ett år nu). Och idag fick jag reda på att jag fick C i religion! :D Hade E innan och mitt mål var att höja :3 aja nu är jag på G till landet kanske bloggar därifrån också.    

Pusselipööss! ;3

Håhååå teee

 Hallå!! Nu sitter jag på mammsens jobb. Har nyss vart på audition för skolmusikal. Usch gillar inte att spela teater :/ men aja om jag vill hålla mitt A i musik så måste jag delta... Var hemma idag också och gick bara till skolan för att göra audition. Träffade alla klasskompisar som var skit nervösa :s då blev juh man själv lite nervös också! Aja de gick bra iallafall sjöng en egenlåt. Aja nu är jag på mammas jobb och tar en kopp te. Sen ska jag på läkarbesök. Wish me luck ;) 
Pösselipöss! :3
RSS 2.0